Monthly Archives: January 2009

Sesi bersama bakal ……………….

Post aku kali ni bersifat personal sikit sebab kira ni gambar koleksi peribadi yang ingin dikongsi. Aku suka untuk upload sebab ade dua ‘bintang’ kecil yang jadi perhatian lensa aku masa aku pergi ke rumah abang kepada bakal tunang aku … Continue reading

Posted in family | Leave a comment

Kisah cinta…

Aku dan bakal tunang decide untuk potraitkan kisah cinta kami dengan style ‘kampung’ sebelum majlis tunang pada Februari nih…Azim pon free Jumaat lepas. so, kami gerak ke kampung nenek aku utk shoot..lokasi Kg. Brisu, Lubok Cina, Melaka ni mmg dah … Continue reading

Posted in personal | 2 Comments

:: Pa&Ma Mag – baby Zara photoshoot ::

Session yang aku join secara tak langsung sebab bakal anak buah aku terpilih sebagai model untuk majalah PaMa keluaran Karangkraf. Nama baby ialah Maizara Zulaikha bte Meor Haslem. Ibunya Pn Azura Bte Mohd Said merangkap bakal kakak ipar aku. Tahniah … Continue reading

Posted in event, family, product | 1 Comment

:: Graduate & Kids shot ::

Hmm..last year aku pernah dapat upah untuk shoot majlis graduasi untuk budak sekolah tadika..Sekolah ni kat area Seksyen 8, Bandar Baru Bangi…Pengalaman yang berguna bagi aku….dan jugak improve PR dgn client..kali ni, talent budak kecik yang korang sedia maklum susah … Continue reading

Posted in product | Leave a comment

Toyota Celica..

Shot ni aku buat masa lepak2 dengan bos housemate aku….aku offer utk shoot kereta dia..dan dia setuju sebab dia pon nak buat frame gambar untuk kereta dia ni…kereta cantik ok arr….MyVi aku tu pon lom ade photoshoot session dgn tuan … Continue reading

Posted in product | 1 Comment

Posting/Upload style…

Sebab aku dah set blog ni dalam account Flickr aku, makanya posting aku nanti mungkin akan sedikit berbeza yang mana…satu post akan mewakili satu gambar sebab leceh rasanya nak paste coding dlm blog ni kemudian update walhal aku boleh post … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Collection of 2008

Gambar ni adalah sebahagian daripada gambar yang aku shot masa jadik sidekick photog pada sifu aku,Azim. Love to join more after this… untuk gambar lain boleh refer pada Flickr aku.

Posted in Uncategorized | Leave a comment