Teater best = PGL

First time aku layan teater dan aku sangat kagum dgn kehebatan pementasan PGL nih…Puteri Gunung Ledang- The Musical (Season III). Mmg mantap..x sia2 beli tiket mahal2..hehe

Pementasan ini aku kategorikan sgt berjaya sbb line up dia bagus2, score muzik dia unggul, props dia dasat dan byk lagi la… Gua mmg tabik la….

Membawa mesej cinta sebagai intipati, membuat aku rasa lebih terkesan sebab pergi berdua dgn tunang tercinta.. :)  Tambahan pulak, sebagai anak Melaka…rasa bangga menjalar di dalam tubuh sbb pementasan ni mengangkat Melaka sebagai ketuanan yang gah satu ketika dulu… Cuma bila fikir balik..terbit rasa kesal sbb Melaka kini sudah tidak bersultan..

Share sikit pic kat sini ok :*


Sikit lagi kat SINI

This entry was posted in event, personal. Bookmark the permalink.

3 Responses to Teater best = PGL

  1. azura says:

    fuiyooo…sultan melaka pakai topi lagi tu…rock giler!!

  2. joe says:

    Gua pon ada layan teater nie beb..sirius best..caya la apai..

    • apai says:

      betul Joe..mmg layan…dgr2 akan ade repeat..tp Datin Tiara jadik blkg tabir jek…. heroin lain lak & aku still ade sikit rasa kalau boleh biar la ade lelaki Melayu tulen yg leh bwk watak Hang Tuah tue…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s