Majlis Sanding – Redzuan & Hanizah

Majlis perkahwinan sahabat aku, saudara Redzuan Snusi pada tanggal 14hb Mac 2009. Majlis yang aku mampu hadir untuk sebelah perempuan di Bukit Beruang… Sebelah lelaki berlangsung hari ni…dan aku dah ade kat KL pon ha…kene keja la.

Apa2 pon…Selamat Pengantin Baru diucapkan untuk kedua mempelai. Semoga berkekalan dan berbahagia selalu…

Ade sikit gambar…angle takde….sbb takut kacau OP & his ‘sidekick’ buat keje…



Huhu, pandang sana la Wan…x jadi album kawen ko nanti :p



This entry was posted in wedding. Bookmark the permalink.

8 Responses to Majlis Sanding – Redzuan & Hanizah

  1. tuah says:

    ahah..nie rupanyer redzuan sanusi..dah igt dah…

    congrate to redzuan….semoga kekal ke akhir hayat🙂

  2. amir says:

    cun gambar2 ko nie pai.. kalau bleh aku nak guna library picture ko utk adv aku.. setiap kali aku guna aku byr royalty kat ko… term kita leh berbincang.. amcm?

  3. amir says:

    bagi ko punya yahoo.mail.. nnt senang chat..

  4. apa1na says:

    mohdfairus_aris@yahoo.com

    baper kali nk bg daa…takpe2..sila add ye…

  5. johnlabu says:

    bape byk komisen da ko dpt pai…?jumaat mlm nie leh open kt gaban…

  6. apa1na says:

    mane hade…..baru peringkat perbincangan….huhu

    Kalau x jadi, aku nk terbalikkan Eye On Malaysia tuh…ekekek

  7. alirustam says:

    penat saya cari duit beli eye on msia, awak nk trbalikkn plak yer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s