Monthly Archives: April 2009

Outing event of Photoskool.net @ Zoo Negara

Forumer dari Photoskool.net buat outing kat Zoo Negara pada 26 April. Outing ni di bawah kelolaan saudara Adhadi dan kira konsep kali ni ialah ‘shoot for fun’…. no charges , lebih kpd sesi kenal2 dan enhance skill dlm photography thru … Continue reading

Posted in event, outdoor & recreation | 2 Comments

Riadah @ Taman Metropolitan, Kepong

Taman Metropolitan ni mmg tempat riadah yg sesuai utk seisi keluarga….ada banyak aktiviti boleh buat kat sana. Lokasi kira strategik la…kat sebelah MRR2 je. So, on Sabtu 25 April….aku pegi sana dgn mmbr gua..Adlei. Asalnya kitaorg lepak dgn kawan2 outdoor … Continue reading

Posted in outdoor & recreation | 2 Comments

Bulan jadi saksi…

Tanggal 9 April 2009 Masihi; Bulan penuh menjadi jadi saksi ; Sahabat setia peneman di sisi; Kasih diluah seikhlas hati; Moga ikatan kekal abadi…. – apai –

Posted in personal | 3 Comments

Bengkel APP – 29 Mac lepas

Pada 29th Mac lepas, aku berkesempatan menghadiri bengkel APP (Asas Potret Perkahwinan) kat PICC, Putrajaya.. bengkel ni bersempena dengan Pesta Perkahwinan Putrajaya 2009. Nasib aku baik sbb cepat register & bayar utk bengkel nih..ramai gak yang melepas. Alhamdulillah !! Bengkel … Continue reading

Posted in event, wedding | 4 Comments

Updated from Onie & Fitri..

Alhamdulillah, dah selamat semua. Minggu depan ni, dalam ari Jumaat leh pass kat customer. Hope they’ll love it. + 1 sticky album + 1 frame photo + 1 photo slideshow + a copy of DVD contains unlimited shot Aku attach … Continue reading

Posted in wedding | 2 Comments

Aku & Dia… jauh di mata, dekat di hati

Gambar2 dlm entri kali nie bersifat agak personal.. maklumla, gambar ni adalah antara gambar last aku bersama tunang tercinta beberapa hari sebelum dia berangkat balik ke Melbourne, sambung PhD dia… Saat aku post entri nih, dia dah selamat sampai kat … Continue reading

Posted in family, personal | 6 Comments

Onie & Fitri…………

Selamat Pengantin Baru diucapkan untuk kedua mempelai, Onie dan Fitri. Job yg di’assign’ oleh mmbr sekolah aku…pengantin pompuan nie adik dia. Thank Cham for the opportunity… Dengan berbekalkan ilmu yg sgt cetek, aku cuba la sebaik mungkin utk jalankan tggjawab … Continue reading

Posted in wedding | 33 Comments