Outing event of Photoskool.net @ Zoo Negara

Forumer dari Photoskool.net buat outing kat Zoo Negara pada 26 April. Outing ni di bawah kelolaan saudara Adhadi
dan kira konsep kali ni ialah ‘shoot for fun’…. no charges , lebih kpd sesi kenal2 dan enhance skill dlm photography thru mentoring. Mentor aku utk outing ni AM..

Outing kali ni dikira bertuah la sbb GB Photoskool aka founder Candidsyndrome pon turu serta iaitu En. Saiful Nang….

OK la…jom enjoy sikit gambar🙂






Alhamdulillah la…sesi mcm ni bagus utk sapa2 yg involved dlm photography utk share ilmu sesama sendiri.
AKu sendiri pon berharap utk dpt selalu join aktiviti mcm ni… Selain ilmu yang dikongsi, leh jugak kenal kawan2 baru dan pada yang dah berkeluarga, secara x langsung boleh bwk anak jalan2 hujung2 minggu. Semai lagi kasih sayang dan semangat kekeluargaan…🙂

This entry was posted in event, outdoor & recreation. Bookmark the permalink.

2 Responses to Outing event of Photoskool.net @ Zoo Negara

  1. johnlabu says:

    ko xajak aku p pun…

  2. tatau pe nk cakap da..
    u know it kn..
    hard work pays sayang:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s