Monthly Archives: May 2009

HIRED : Ayer Keroh Country Resort shoot session..

Posting kali ini adalah berkenaan yang job yang aku dapat untuk shoot sebuah resort kat Ayer Keroh.. terima kasih buat sahabat, Amir Murtadha yang bukak peluang nie.. Resort ni nak gambar-gambar yang boleh dioarg pakai utk buat website, pamplet dan … Continue reading

Posted in nature, personal, product | 9 Comments

Birthday……

16 Mei, aku dijemput hadir ke majlis makan2…kat rumah keluarga tunang aku sempena ulangtahun kelahiran Maizara dan pak ngahnya, Mohd Ashran.. kedua mereka berkongsi tarikh lahir yang sama ye.. iaitu pada 20hb Mei. Majlis diawalkan bbrp hari sbb time tu … Continue reading

Posted in event, family | 10 Comments

Muorr….

Minggu lepas aku berpeluang ikut keluarga tunang aku balik ke kampung diaorg kat BANDAR MAHARANI. Mewakili tunang tercinta, aku temankan mak ayah dia balik ke Kg Tanjong Gading, Muar. Perjalanan malam Jumaat tu agak relaks dan aku sampai sana lebih … Continue reading

Posted in family, nature | 4 Comments

Shoot product… white room??

Kunjungan ke tempat keje housemate aku kali ni disertai dgn satu aktiviti tak dirancang. Aku mmg bese lepak kat opis dia nie pon…di samping dok me’repair’ komputer diaorg yg acapkali dijangkiti virus… Opps, lari topik dah. Aktiviti yang aku ckp … Continue reading

Posted in event, personal, product | Leave a comment

Buruh balik Melaka…

1hb Mei 2009 ialah Hari Buruh Sedunia… dan merangkap jawatan buruh, aku jugak bercuti dan pulang ke kampung halaman. Iya, jemput datang ke kampung saya..Batu 9, Tangga Batu, 76400 Tg Kling, Melaka. 1st of May 2009 is a Labour Day … Continue reading

Posted in event, family | 10 Comments