Birthday……

16 Mei, aku dijemput hadir ke majlis makan2…kat rumah keluarga tunang aku sempena ulangtahun kelahiran Maizara dan pak ngahnya, Mohd Ashran.. kedua mereka berkongsi tarikh lahir yang sama ye.. iaitu pada 20hb Mei. Majlis diawalkan bbrp hari sbb time tu sume ade kelapangan kot… So, Selamat Hari Lahir utk mereka berdua dan semoga dimurahkan rezeki + dipanjangkan umur..

Ade bbrp event lagi time tuh :-
1) konsert final AF7 (tahniah Hafiz.. bapak aku suka ngko !!)
2) Semi final badminton Piala Sudirman 2009( Malaysia tumpas 3-0 di tangan China..takpe, gua still support)

3) Man United vs Arsenal ( Yes, the Reds won EPL again… To Sir Alex, please let go Berbatov and keep Tevez) –thanks to Hana sbb sudi record… :)   takde sape minat bola selain aku semasa majlis berlangsung..huhu

Sila singgah kat FACEBOOK album utk gambar-gambar lain ye sebab aku just nk upload gambar 2 orang baby dlm family ni … Zara & Auni 🙂







Psstt….pipi diaorg kena sapu kapur..sbb nak hilangkan tanda kena gigit nyamuk

Mcm bese…komen yang patut2 iye…

This entry was posted in event, family. Bookmark the permalink.

10 Responses to Birthday……

  1. ur bokeh makin improve sayang..
    suke sangat gambar2 nye..
    rindu sangat dgn mereka..
    auni sangat comel..zara da pandai diri..ya aw aw..
    terima kasih pak yang..nanti dorang da besar dorang akan slu ingat pak yang capture gambar dorang yg cantik2..

  2. apai says:

    terima kasih banyak2…… dpt sokongan camni, wajib la ade improvement sikit :p

    Hrp2 pon camtu la…blog leh kekal bertahun2…..bila diaorg besar, leh tgk muka sendiri.

  3. azura says:

    ala ala ciannya dia….tak de org minat bole ek? rasanya mmg kitorang 1 family tak minat bola. in fact kitorang ni minat suma lain2..ada yang minta citer melayu (hana), ada yang minat katun (izan), ada yang minat movie (ina)…

  4. alirustam says:

    cute la anak buah pak yang nie… sumer cute2..

  5. apai says:

    azura : takpe Long…dah record pon…tp result 0-0..huhu

    alirustam : time kasih Tok…. atok ni pandai memuji…tu yg saya vote tu

  6. annasaliza says:

    Hehehe..ngantuk layan AF ari tue kann..x best langsung..agaknyaa kalau tengok bola tue lagik best kann..
    Ruginyaa ina xde..hehehe..

  7. johnlabu says:

    pembetulan…
    mu = red devils….(setan jgn lupe sebut…)
    liverpool = the reds….
    sekian….

    • apai says:

      hmm, angkatan Liverpool suda masuk… Suka diingatkan yang gelaran Red Devils digunakan utk semua pengikut EPL tetapi di kalangan peminat MU sendiri, kami turut memanggil pasukan kami sebagai The Reds…..
      Jika ade masa, hayati lirik lagu di bawah :-

      “Glory, glory, Man United,
      Glory, glory, Man United,
      Glory, glory, Man United,
      And the reds go marching on, on, on.
      Just like the Busby Babes in Days gone by
      We’ll keep the Red Flags flying high
      You’ve got to see yourself from far and wide
      You’ve got to hear the masses sing with pride
      United! Man United!
      We’re the boys in Red and we’re on our way to Wem-ber-ly
      Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
      We’re the famous Man United and we’re going to Wem-ber-ly ………………………”

      Gila fanatik lak rasa..huhu.. No offense ha..sekadar berkongsi.

  8. johnlabu says:

    xmalu ke tiru nick team lain…?tau la ‘the reds” ni gempak…ensem lak tue… ni official punyer tau…satu dunia tau gelaran nie…da ader setan tue pakai je la…xnak ngaku lak…

  9. ahin2960 says:

    kalau dah setan tu..setan jugak la…. hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s