Monthly Archives: June 2009

GT Japan race @ Sepang F1 circuit

Kalau ikut tajuk, ia adalah berkenaan perlumbaan kereta GT Japan yang memang berlangsung kat Sepang sejak beberapa tahun lepas. Tarikan dari segi fotografi untuk acara ni bukan aje pada kereta dan suasana perlumbaannya tapi macam-macam la. Dari sudut profesionalisma, ini … Continue reading

Posted in event, outdoor & recreation | 2 Comments

Photoskool Outing : Jacobs ‘Walk Of Life’ 2009

OK, ini kali kedua aku join outing dgn forumer dari Photoskool.net selepas outing dkt Zoo Negara dulu. Cuma kali ni kena bangun awal pagi.. Untuk pengetahuan, ini adalah tahun ketiga Jacobs anjurkan karnival ni dan mmg karnival yg sgt bagus.. … Continue reading

Posted in event, family, outdoor & recreation | 2 Comments

Outdoor Extreme : Canyoning Sg. Pisang

Apa itu canyoning? – rujuk WIKI untuk maklumat yang lebih tepat tetapi dari pemahaman aku, canyoning nie adalah salah satu dari cabang abseiling. Cumanya ni canyoning ni adalah aktiviti abseil di kawasan berair (air terjun). Syukur aku mempunyai sahabat di … Continue reading

Posted in event, nature, outdoor & recreation | 1 Comment

Photoclip : Eza & Jamal

Hmm..2-3 hari ni, cycle tido agak terganggu..so aku rasa elok aku siapkan photo clip yg aku dok tangguh sejak dr awal bulan ari tuh… Just a personal project sebab aku nak try software yg aku baru donlod (Pro Show Producer) … Continue reading

Posted in event, wedding | Leave a comment

Sayangi keluarga anda..

Entri yang lepas adalah berkenaan majlis pertunangan adik aku dan entri kali ni kira berkaitan la jugak. Sebab pada tarikh tu, sume adik-beradik aku ade kat umah..dan mcm tongkang pecah la kira rumah aku dah bila anak-anak buah sume pon … Continue reading

Posted in family, personal | 2 Comments

Pertunangan Mohd Hafiz & Nadhirah – 060609

Ok, entri kali ni adalah berkenaan majlis pertunangan yang berlangsung pada tarikh 060609. Majlis berlangsung di Ayer Molek, Melaka…area rumah awam. Hmm,kira ini adalah jawapan atas ketidakhadiran aku di bbrp majlis kahwin kawan2 pada tarikh yang sama..ramai oo kawin tarikh … Continue reading

Posted in engagement, family | 2 Comments

N-gage : Hafiz & Ira ~coming soon~

Teaser picture 🙂

Posted in engagement, family, personal | 3 Comments