Pertunangan Mohd Hafiz & Nadhirah – 060609

Ok, entri kali ni adalah berkenaan majlis pertunangan yang berlangsung pada tarikh 060609. Majlis berlangsung di Ayer Molek, Melaka…area rumah awam.

Hmm,kira ini adalah jawapan atas ketidakhadiran aku di bbrp majlis kahwin kawan2 pada tarikh yang sama..ramai oo kawin tarikh ni.

Aku ucapkan selamat sejahtera untuk pasangan ni…harap lebih sabar dalam perhubungan dan lebih bertekad untuk simpan duit nak kawen… Dengar nasihat abang ko nih…. Huh, silap2 kawen dulu drp aku ni…

Nota kaki :- Mohd Hafiz ni adik aku..dan yang bongsu dalam family..

Hmm, ini saje post untuk entri ni eh… Mcm bese, sila bagi komen yang leh membina..okess🙂
Peace..no war !!

This entry was posted in engagement, family. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pertunangan Mohd Hafiz & Nadhirah – 060609

  1. azura says:

    kalau dah namanya adik, muka pun nak dekat serupa gak! especially tang mata n mulut😛

    akak tak pandai menilai gambar, tapi akak tgk gamba apai amek, especially gamba juju, sumanya lawa2 jek😛

  2. apai says:

    terima kasih Long….🙂 tp serius, tiap kali amik gmbr pon, manjang rasa x puas hati jek … :p

    Psl genetik nih, x leh nak ckp ape arr…. tp tang mata tuh..si Apis ni lagi sepet kot..hik hik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s