Photoskool Outing : Jacobs ‘Walk Of Life’ 2009

OK, ini kali kedua aku join outing dgn forumer dari Photoskool.net selepas outing dkt Zoo Negara dulu. Cuma kali ni kena bangun awal pagi.. Untuk pengetahuan, ini adalah tahun ketiga Jacobs anjurkan karnival ni dan mmg karnival yg sgt bagus.. Selebriti yg terlibat ialah deejay2 dari Hot FM iaitu Fara Fauzana, Faizal Ismail (FBI) & AG.
Website JACOBS ade cerita yang lebih tepat.

Penyertaan boleh dikira berjaya la sbb turn out dia mmg ramai. Sampai aku x sanggup nk berhimpit amik baju dan goodies bag..Takpe la, memandangkan objektif aku pon just nak shoot dan jumpa kawan2 forum.
Terima kasih untuk Sirreh, Desired_use,Cypherhackz,Badangz,fotolensa, sirfaiq(betul ke eja?), reezuan,kemat dll (kalau ade lupa sebut..sori)

Aku mmg tak berjalan la 5km sebab aku tgh tunggu jawapan samada dpt ke tak tiket masuk ke GT Japan.. Dan Alhamdulillah..aku dpt. So, lepas event kat tmn Metropolitan Kepong nie..aku terus shoot gi Sepang Circuit..maaf pd kengkawan lain..bukan x nak ajak tapi aku pon dpt free & last minute. Tahun depan..insyaAllah🙂 (Entri utk GT Japan menyusul kemudian)

Jom layan sikit gambar..

Aku berjaya ‘direct’ AG suh ikut pose aku..haha. Lu mmg sempoi, bro!!

Okess…hope korang enjoy those piccas🙂
Sila tinggalkan komen yang patut ye..peace !!

This entry was posted in event, family, outdoor & recreation. Bookmark the permalink.

2 Responses to Photoskool Outing : Jacobs ‘Walk Of Life’ 2009

  1. CypherHackz says:

    Rugi betul datang lewat hari tu. Huhuhu. Bro, nak mintak gambar group tu boleh? Email pada aku eh. Thank you…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s