Monthly Archives: July 2009

APAIPICTURES sudah ade pakej.. Terima kasih ye :)

Alhamdulillah, berkat sokongan dari tunang, keluarga, rakan2, pelanggan dan bakal pelanggan….Apaipictures kini dah ade pakej fotografi untuk memudahkan urusan.. tapi konsep asal iaitu “kawan2 punya pasal, benda boleh cerita lagi..:)” masih diterapkan..hehe. Dengan penuh harapan..agar sokongan yang diterima berkekalan dan … Continue reading

Posted in Uncategorized | 6 Comments

FUTURE TRIP… Sawadikapp

Promo Air Asia sampai 19hb nih…. sapa nk ikut..halo aku ha.. Aku saran gak utk korang google image utk Krabi nih… 🙂

Posted in event, outdoor & recreation | 4 Comments

L A N G K A W I ..punya cerita

4-6 Julai lepas aku ke Langkawi..bertindak sebagai penganjur bersama untuk trip kali ni bersempena genap sepuluh tahun meninggalkan alam persekolahan di SMK(A)SM. Nama trip pon ” A decade of ex-Sultanated”… Alhamdulillah la, trip berjalan lancar walaupon kehadiran peserta tak ramai … Continue reading

Posted in family, outdoor & recreation | 4 Comments