Sibuk?? Alhamdulillah…

Aku agak sibuk kebelakangan nie.. mintak maaf sesangat pada tunang tersayang sbb masa agak terhad untuk beliau skg… pada kengkawan jugak… bukan sengaja nak buat2 sibuk tapi Dia ade bekalkan sikit rezeki untuk aku…sementara Dia nak bagi…aku ambik la peluang ni… lgpon dh masuk zon ‘menyimpan duit’ kan🙂

Syukur pada Dia…. selain dari kerja hakiki….kerja yang x brp hakiki pon Dia bagi… daripada aku mengeluh-ngeluh kat Facebook tu…baik aku buat keje…. sbb kalau aku post kat FB “haishh…byk keje.., bosan2..asyik2 buat benda yg sama”….nanti mesti Dia tau….sudahnya baik2 Dia nk bagi rezeki….terus x jadi.

Cuba la andaikan ko jadik boss/ketua/bapak dll…… kita nak bagi sesuatu ni..tp org yg kita nak bagi ni asyik dok mengeluh x sudah2…meratap benda yg x la penting sgt pon… tak ke rasa “x yah bagi la…menyirap lak aku tgk dia ni…”

Aku rasa aku dah start nak membebel, baik stop dulu…cuba la fahamkan maksud dr kenyataan aku tu ye🙂
Gambar kat bawah ni ade berkenaan dengan kesibukan aku semenjak-dua menjak ni..

Oh ye, Dia jugak ade bagi aku rezeki yang disampaikan melalui sahabat aku… Ex-customer aku punya adik nak kawen…. Aku akan shoot majlis diaorg dari Jumaat sampai Ahad ni.. (7-9 Ogos 09).
Thanks Cham & family sbb bagi kepercayaan lagi sekali….

bakal pengantin….🙂

This entry was posted in personal. Bookmark the permalink.

One Response to Sibuk?? Alhamdulillah…

  1. johnlabu says:

    hahahahhaa…..aku lagi……hahahaha…sukenyer…sukenyer….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s