Alhamdulillah…

Seperti tajuk di atas, aku sangat bersyukur pada-Nya atas segala yang dikurniakan..terlalu banyak untuk disyukuri.
“Kepada Engkaulah yang kami sembah dan kepada Engkalulah kami memohon pertolongan”

Dipendekkan cerita, layout custom album untuk pasangan Pen & Tina dah pon siap..tunggu siap print & dah boleh deliver kat diaorg sebelum raya ni..insyaAllah. Iye la kan, time raya mesti ramai adik beradik balik kampung..sedara mara lagi..time ni la nk tunjuk album kawen… harap mereka suami isteri suka dgn album ni nanti..

Ni ade sikit layout nk share🙂

Klik kat FLICKR untuk paparan yang lebih memuaskan ye.

Ironinya, layout yg saya suka turut sama disukai (betul ke ayat camni ..:p) oleh Cik Tun saya… gambar ketiga tue..

Syukur sekali lagi sebab saya kini sudah ade ‘lappy’ baru…Yeaaa…berkat sokongan Cik Tun dan memikirkan kerja-kerja mendatang…saya memang perlukan ‘lappy’ baru ni….cadang mula2 nak sambar MacBook…tapi… ade la 4-5 kebarangkalian yang buat saya memilih untuk terus kekal dengan platform Windows..
Hmm, nk kongsi ke ek…takut niat disalah tafsir mcm berlagak..tapi tak, niat saya ialah nk bgtau yg saya rasa dengan harga dia..ini lappy yg bagi ‘the best spec’ plus rekabentuk yg mantap. Puas sikit wat editing ngan 15.6″ wide ni… (Huhu, orang lain wat editing ngan desktop la..ape brg pakai laptop)… Klik sini eh.. ASUS K501N

Dan sekali lagi syukur pada-Nya… rezeki dalam bidang fotografi nampak semakin murah… ade 3 majlis yang dah confirm menunggu…

*seawal hari raya ke-4, majlis tunang saudari Sabrina Ahamat di Segamat, Johor. Sabrina ni sebenarnya rakan saya & Cik Tun. Saya kenal dia start keje kat TTDI dulu sampai la sama2 pindah Damansara Heights ni…and Cik Tun pulak sebenarnya kawan sekolah Sabrina masa kat Teknik Bkt Piatu dulu… dan Sabrina sebenarnyalah yang…..hehehe, biar kami bertiga simpan citer ni ek.

*9-11 hb Oktober 2009….majlis 3 hari serentak di Rawang dan Sg Buloh…saudara Azico dan isteri. Dijadikan cerita, En Azico kita ni pulak ..kawan baik kepada Sabrina masa menuntut kat UITM.. (aku kena belanja Sab camni :p).
Majlis sebelah lelaki kat Rawang nanti, Azico akan bersanding kembar…adik dia , Arico pon kawen sekali..hmm..kena mintak tips dr otai2 nih…

*18hb Oktober 2009…kawan sekolah aku, Mohd Firdaus Rahman lak kawen…aku panggil dia ni Remen..sbb paham la kan masa time form1 dulu suka main ejek2 nama bapak…:p Sekali melekat sampai ari ni, tp kalo nk komersial..sila eja as “Raymond”..huhu. Sape nk arrange loan beli umah, sila contact dia eh..017-900 5757

Ade lagi la satu dua majlis..citer kemudian la eh…

Akhir kata, aku sangat bersyukur.

Mohd Fairus Aris | Create Your Badge

P/S: Cik Tun balik Mesia lagi 2 hari…yeaaaaa & aku dah start cuti ni..27hb br masuk keje balik..double yeaaa🙂

This entry was posted in wedding. Bookmark the permalink.

4 Responses to Alhamdulillah…

  1. Razali says:

    Alhamdulillah.. Murah rezeki puasa2 ni. Laptop baru dapat, wedding job pon dapat. Rezeki ramadhan tu.

  2. apai says:

    tu la…Alhamdulillah…. sama2 la eh…ko pon rezeki mencurah-curah..ni dah kawen sok lagi la. Syukur… pray for ur success😛

  3. sabrina says:

    kena belanja aku? yeay! *wink *wink!!

    kena belanja tempat2 best tau…ko n Cik Tun sekali..hihihih

    anyway..thanks sudi nk jadik photographer aku…xde budget pun nk bergambo2 beria2 bagai..but then…selamba sambar ko since i trusted u my prennn..:)

    C u at my hometown!

  4. johnlabu says:

    yea…yea…wan nk blanjer…jgn lupekan kami yer wan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s