Monthly Archives: October 2009

Wedding of Firdaus & Syahira – 17 Oktober 2009

Salam.. Aku diberi peluang untuk shoot wedding seorang rakan lama…ex-schoolmate Sultanated dulu (Firdaus aka Raymond). Aku tak biasa la panggil dia Firdaus…huhu. Pasangan kepada dak Raymond ni si manis, Nursyahira Amri..orang Kuantan. Majlis di Kuantan dah selamat seminggu sebelum tu.. … Continue reading

Posted in wedding | Tagged | 3 Comments

Iklan jap…

Entri ni kira bersifat iklan la…sementara nak siapkan album Zico & Remen. Saja up gambar ni… anak buah aku mmg dh pandai pose..huhu   

Posted in family | 4 Comments

Wedding of Azico & Miza | 9-11 Okt 2009

Salam…. Entri ni untuk tugas aku yang baru je selesai petang tadi…tapi belum selesai 100% la…sbb nak siapkan album+frame sume pasni… Azico & Miza ni dikhabarkan bercinta sejak last semester mase kat UITM dulu… mase zaman study kira teman2 gaduh … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | 3 Comments

:: Kemaskini :: Pertunangan Syaiful & Sab

Ok….entri kali ini adalah untuk update gambar sebab sebelum ni aku cuma kongsi slideshow jek…:) Dan Alhamdulillah, album pon dah siap bagi kat Sab..mase Sab datang kenduri kahwen Azico dan Miza( kisah Zico dalam entri lepas ni..) Harap ko suka … Continue reading

Posted in engagement | Tagged , | Leave a comment

Syaiful & Sabrina Engagement – 23 Sept 2009

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Ok, macam yang dijanjikan..entri kali ni ialah untuk majlis pertunangan Syaiful Bahrin Abu Bakar & Sabrina Ahamat. Majlis berlangsung pada tanggal 23 September 2009 di Segamat, Johor. Tarikh tu ialah pada hari raya ke-4 dan mood … Continue reading

Posted in engagement | 8 Comments

Entri selit :: kemaskini untuk Pen & Tina

Harap maaf la eh sebab ade pulak entri selit..huhu. Sebenaunye..mmg nk upload dah ari tuh.tp terlepas pandang. Just nk kongsi cerita yang pakej untuk Pen & Tina tu dah ready sebelum raya lepas.. semua item (frame,2 sticky album + 1 … Continue reading

Posted in product, wedding | 1 Comment

Koleksi gambar Eidul Fitri 1430H / 2009 Masihi

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Macam yang boleh dijangka, pasti akan ade entri sebegini untuk setiap blogger Muslim. Menyambut Aildilfitri pada bulan Syawal sebagai kemenangan berpuasa sebulan di bulan Ramadan dikira sebagai sambutan terbesar dan terhebat pada setiap orang Islam (yang … Continue reading

Posted in family, personal | 2 Comments