Entri selit :: kemaskini untuk Pen & Tina

Harap maaf la eh sebab ade pulak entri selit..huhu. Sebenaunye..mmg nk upload dah ari tuh.tp terlepas pandang.
Just nk kongsi cerita yang pakej untuk Pen & Tina tu dah ready sebelum raya lepas.. semua item (frame,2 sticky album + 1 stroybook, DVD of slideshow and all images) telah dihantar dan dari maklum balas, Alhamdulillah, mereka puas hati…so, APAIPICTURES dengan ini merakamkan ucapan setinggi terima kasih buat mereka berdua dan juga brader Noorsham Iqbal sebab sudi bagi kepercayaan sekali lagi untuk merakam majlis penting untuk keluarga diaorg… dan macam yg aku cabar kat si Cham…next year punya wedding..ade bran? hehehe…. ingat ha, offer aku valid untuk 2010, so cepat2 la carik calon…🙂

Pada mereka yang rasa nak guna khidmat APAIPICTURES, pakej tu lebih kurang macam gambar di bawah ye…enjoyyy..

Ok la eh…kita jumpa untuk entri selepas ni..ade gambar majlis tunang yang ingin dikongsi lepas ni.

Terima kasih semua….🙂

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in product, wedding. Bookmark the permalink.

One Response to Entri selit :: kemaskini untuk Pen & Tina

  1. johnlabu says:

    gilo ko thn depan…aku br plan thn depan br nk mencarik…ko da suh kawen lak…up setahun lg ler pai….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s