Syaiful & Sabrina Engagement – 23 Sept 2009

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Ok, macam yang dijanjikan..entri kali ni ialah untuk majlis pertunangan Syaiful Bahrin Abu Bakar & Sabrina Ahamat. Majlis berlangsung pada tanggal 23 September 2009 di Segamat, Johor. Tarikh tu ialah pada hari raya ke-4 dan mood raya sangat jelas kelihatan masa majlis berlangsung.

Aku dah bagitau sebelum ni kan yang Sab ni kira member opis aku…dan aku berterima kasih la sebab bagi aku peluang rakam gambar tunang diaorg. Aku tak sempat nak kenal dengan tunang Sab ni pon tapi dari masa yang singkat masa majlis tu, memang aku nampak Syaiful ni seorang yang gentleman…betul ni..ikhlas …bukan bodek🙂

Berapa dulang hantaran korang ni ek? Banyak oo…kelam-kabut gak ah mase nk edit buat kolaj tu..harap takde yang tertinggal dalam gambar kolaj hantaran korang tu eh.

Ape2 pon, tahniah untuk korang berdua ye…aku akan upload gambar kemudian..kita layan slide ni dulu…dan oleh kerana, Sab yang aku kenal..seorang yang agak happy go lucky..aku pilih lagu tema pon ala2 funky la ye..hope u enjoy🙂

credit to : The Changcuters – I Luv U Bibeh.mp3 & jangan lupa gak singgah blog Sab (http://reddevilshiro.blogspot.com/)

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in engagement. Bookmark the permalink.

8 Responses to Syaiful & Sabrina Engagement – 23 Sept 2009

  1. sab says:

    yihhaa!! best best! aku sangat sukkeeee ooccaayy..mekasih beb!

  2. epul says:

    hihihi… thanks bro….. puji lebih2 lak….hihihihi … malu lak………

  3. best:) lagu yang happy, seswai ngan orangnye dan terase kemeriahan majlis:)

    • apai says:

      best ye? terima kasih ye cinta…. sesekali kita tukar mood…happy..ceria..best kan? next time sambung mendayu balik :p

  4. Razali says:

    Koollll la bibeh! Congrats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s