Wedding of Firdaus & Syahira – 17 Oktober 2009

Salam..

Aku diberi peluang untuk shoot wedding seorang rakan lama…ex-schoolmate Sultanated dulu (Firdaus aka Raymond).
Aku tak biasa la panggil dia Firdaus…huhu.

Pasangan kepada dak Raymond ni si manis, Nursyahira Amri..orang Kuantan. Majlis di Kuantan dah selamat seminggu sebelum tu.. Sebelum tu, nk minta maaf pada semua sebab agak lambat upload entri untuk pasangan ni… Agak kesibukan la kebelakangan ni, tido pon x menentu. Sori eh.

Majlis berlangsung dengan sempurna pada 17hb Oktober lepas di Bukit Katil, Melaka. Cuaca elok..majlis pon meriah. Kena pulak dak Raymond ni ramai sepupu sepapat pompuan muda remaja yang mesra kamera…hehe..Leh tengok kat gambar yang aku upload tu… Skg ni proses editing masih berjalan…sedang edit sekali majlis selum ni (azico & miza), so aku upload sikit dulu utk tatapan semua ye🙂

Macam bese..untuk paparan yang lagi best…klik kat LINK ni ye..

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in wedding and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Wedding of Firdaus & Syahira – 17 Oktober 2009

  1. comey says:

    lighting abang even, n gambar2 abang kemas, comey suke n kagum:) tahniah sayang:*

  2. tuanbri says:

    tahniah diucapkan kepada pasangan bahagia ni…
    semoga kekal ke akhir hayat…
    amin

    tuanbri.com

    • apai says:

      tu la..bila sy ckp nk join even geng2 PMC…si ira pon ckp dia kenal tuanbri kita ni..dulu keje satu tempat ha… kecik jek dunia ek…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s