Mat Shabri custom album..ready to print :)

Alhamdulillah, aku diberi kepercayaan oleh sahabat aku, Mat Shabri untuk siapkan custom album dia.. aku cuma tolong design layout…gambar2 sume aku guna soft copy yang dak Mat bagi kat aku. Mungkin dia nak tambah koleksi album kawen dia…

OP untuk majlis dia pon kawan2 kami jugak… Ok la, tu untung kawan ramai…It’s all about network🙂

Takmo citer panjang eh…aku share sikit layout kat sini…sekarang ni tengah tunggu green light nak print je drp dak Mat …

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in product, wedding and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Mat Shabri custom album..ready to print :)

  1. johnlabu says:

    tahniah pd mat shab da dpt baby gurl aritu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s