Monthly Archives: December 2009

Yasmin & Hafidz … bahagian 1

Salam..dan jumpa lagi.. Aku up sikit dulu gambar untuk majlis kali ni eh sebab minggu ni ade majlis bertandang kat belah lelaki lak.. Pasangan yang bagi aku kepercayaan untuk rakam detik bersejarah mereka ialah Hafidz dan Yasmin… Majlis berlangsung di … Continue reading

Posted in wedding | Tagged | 2 Comments

Wedding of Khairun & Razali | Kuantan | 4-6 Dec 2009

Salam semua… Entri kali ni pulak berkenaan majlis yang berlangsung di Kuantan minggu lepas (4-6 Dec 2009). Majlis perkahwinan sepupu kepada tunang aku, Khairun & Razali… memang kebetulan minggu lepas aku takde komitmen lain, so leh la amik tggungjawab bawak … Continue reading

Posted in wedding | 4 Comments

Majlis kahwin di Telok Mas.. 28-29 Nov 2009

Assalamualaikum dan jumpa lagi… Entri kali ni berkenaan pasal job wedding selepas je majlis Naim & Ijjah tu. Kali ni yang kahwin..kawan aku sendiri.. Krik atau nama penuh dia Zaki@Zakri Zainal Khan. Krik dah siap nikah minggu sebelumnya kat Negeri … Continue reading

Posted in wedding | 5 Comments

Solemnization of Naim & Ijjah | 27 Nov 2009

Tanggal 27-28 November lepas…aku bertugas macam bese untuk rakam majlis perkahwinan. Kali ni pasangan Nur Zulhijjah & Naim… Naim ni asal dari Kedah..so, nampak la yang beliau sikit janggal dengan adat istiadat orang Melaka…tapi Alhamdulillah la…majlis berjalan lancar. Aku up … Continue reading

Posted in wedding | 3 Comments

Majlis Cukur Jambul – Muhammad Adam Darwisy

“Hai..Assalamualaikum semua…. nie Adam ni.. Uncle Apai bagi can Adam take over untuk post kali ni… Gambar2 kat bawah tu sume Uncle Apai shoot…time ni Adam punya majlis cukur jambul… habis rambut pacak Adam…tapi takpe demi menurut amalan aqiqah ni…Adam … Continue reading

Posted in event | 5 Comments