Majlis Cukur Jambul – Muhammad Adam Darwisy

“Hai..Assalamualaikum semua…. nie Adam ni.. Uncle Apai bagi can Adam take over untuk post kali ni… Gambar2 kat bawah tu sume Uncle Apai shoot…time ni Adam punya majlis cukur jambul… habis rambut pacak Adam…tapi takpe demi menurut amalan aqiqah ni…Adam relakan..terima kasih kat papa & mama. Eh lupa lak nak kenalkan diri…nama penuh Adam kan…Muhammad Adam Darwisy bin Noor Rahman Jamiah..panjang kan?? Itu belom nama mama lagi… Sri Kartini Rahayu binti Nordin. Pasal nak tulis nama kami 3 orang, habis dakwat pegawai JPN ari tuh.. (Uncle Apai suh tambah…)

Majlis ni sebenarnya berlangsung sebelum majlis akad nikah Auntie Ijjah dgn Uncle Naim… Auntie Ijjah ni adik papa… uncle Apai gak yg shoot diaorg… pasni dia post gambar utk majlis tu. Actually, dah baper kali dah dia shoot utk family2 kitaorg… mase Adam dalam perut ari tuh… dia gak amik gambar Auntie Onie …Auntie Tina lagi… Adam pakai spec night vision time tuh…leh skodeng drp dalam perut. Ni silap2 kalau Adam kawen nanti..dia gak yg shoot agaknya..itu pon kalau Uncle Apai panjang umur la..

Sekarang ni tunggu majlis untuk Uncle Iqbal jek nih…. sbb Uncle Apai ade cabar Uncle Iqbal..kalau dia kawen dalam tahun 2010 ..Uncle Apai belanja utk shoot dia…just byr duit kos nk buat album jek. Apa lagi Uncle Iqbal..sahut arr cabaran tuh..

Aduii..penat ah taip..jari Adam dah la comell jek.. layan gambar la eh…sementara Uncle Apai sambung edit..siapkan album sume..Mama pon x sabar dah tu🙂 ”

Ok eh..macam biasa…klik kat link bawah untuk view yang lagi best !!

http://www.flickr.com/photos/apaisnapshot/sets/72157622924126978/show/

  
Mohd Fairus Aris

Psstt..Uncle Apai suh pesan…minggu ni dia gi Kuantan… dalam minggu depan baru leh sambung edit gambau balik…

This entry was posted in event. Bookmark the permalink.

5 Responses to Majlis Cukur Jambul – Muhammad Adam Darwisy

  1. ahmad carlito says:

    nakal la uncle apai nie…

  2. johnlabu says:

    babab kang angkel apai nie…eeeeiiiiiii….geramnyer……hik…hik…hik…

  3. johnlabu says:

    “bukan uncle iqbal la…adam panggil pak lang la….ape la uncle apai nie…harap lubang ekon je kecik tau…”

  4. Pingback: Majlis Aqiqah Syireen Nur Raudhah | 19 Jun 2010 « apaipictures | +6012-244 8757

  5. Pingback: Myra & Izzuan | 3,4 & 11 Dec 2010 | apaipictures | wedding & portraiture photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s