Majlis kahwin di Telok Mas.. 28-29 Nov 2009

Assalamualaikum dan jumpa lagi…

Entri kali ni berkenaan pasal job wedding selepas je majlis Naim & Ijjah tu. Kali ni yang kahwin..kawan aku sendiri.. Krik atau nama penuh dia Zaki@Zakri Zainal Khan. Krik dah siap nikah minggu sebelumnya kat Negeri Sembilan. Majlis kali ni ade pasangan kembar sebab adik pompuan dak Krik pon kawen sekali…Siti Zubaidah. Pasangan dia pulak orang Pahang…
Tahniah la buat kedua pasangan mempelai…kedua ke?? ke keempat?? Boleh la tu…🙂

Aku sedikit ralat dengan majlis ni sebab waktu nikah untuk Siti Zubaidah sebenarnya petang..aduii,miss communication kat sini. Aku pulak petang tu kena shoot outdoor untuk Naim & Ijjah kat Tmn Botanikal Ayer Keroh. Terima kasih la kat Senik sebab sudi covermajlis nikah tu.. nanti pass sume gambar kat aku ha..kita citer Kedai Gaban..huhu

Ralat kedua aku pulak… malam salin2 baju tu..aku sampai sedikit lewat..jalan kat Melaka jammed teruk kalau hujung minggu sekarang…dah macam KL lak rasa. Ralat ketiga aku bila tak dapat nak shoot outdoor untuk Krik dan isteri. Adik dia memamng dah surrender awal sebab x larat nak pakai baju pengantin dah.. bila time aku nak ajak Krik kuar shoot outdoor pulak, mak andam cakap diaorg nak bawak balik baju sanding tue..Aduhh..sedih aku la.

Aku mintak maaf banyak-banyak la kat sahabat aku ni kalau kekhilafan yang berlaku berpunca dari aku (aku ke??..) Ape yang berlaku ni, leh jadik as case study untuk sama2 diperbaiki lain kali.

Tapi takpe la..yang penting majlis dah berlangsung dengan selamat..Krik pon skg ‘muka atak sunyummm’ semenjak jadi laki orang..
Enjoy gambar dulu eh…

  
Mohd Fairus Aris

Psstt … untuk event yang berlangsung sebulan dua ni..aku mintak sikit masa dalam nak siapkan album eh… majlis kahwin berturut-turut..aku cuba sebaik mungkin untuk siapkan..insyaAllah. Minggu ni kita beraksi kat Seremban lak… college mate aku, Yasmin pulak kahwin. See u there !!

This entry was posted in wedding. Bookmark the permalink.

5 Responses to Majlis kahwin di Telok Mas.. 28-29 Nov 2009

  1. ahmad carlito says:

    serieous krik dh pande senyum…. idup penghulu ukhwah !! yeah i’m de 1st 2 comment🙂

  2. johnlabu says:

    cibai arr senix…!!!

  3. apai says:

    manjang jek peminat setia aku 2 orang ni komen dulu…ape2 pon,terima kasih la you all….bencii !!

  4. ahmad carlito says:

    johnlabu nie mncarut…. x suker2… mencik

  5. johnlabu says:

    mane ade mencarut…makian manjer je tue…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s