Yasmin & Hafidz … bahagian 1

Salam..dan jumpa lagi..

Aku up sikit dulu gambar untuk majlis kali ni eh sebab minggu ni ade majlis bertandang kat belah lelaki lak..

Pasangan yang bagi aku kepercayaan untuk rakam detik bersejarah mereka ialah Hafidz dan Yasmin… Majlis berlangsung di Seremban Jaya..cuaca elok sepanjang 2 hari majlis berlangsung. Alhamdulillah… family Yasmin ni pon ceria-ceria jek sume..buat aku selesa nak bertugas.

Sejarahnya..Yasmin ni dulu rakan sekolej aku.. Kolej Karisma, Senawang. (kolej ni pon dah pupus skg..hik hik). 3 tahun gak la aku dok Senawang dulu… Yasmin dulu memang student ‘terbijak’ dalam kelas.. berbanding dengan aku yang dulu bese2 je disamping bawak imej ‘mat rempit’..huhu..sampai la motor RXZ aku hilang.. kot sape ade jumpa RXZ..hitam narong..MAA 2476..opss..sori..off topic.

Yasmin pon sekarang ni keje satu bumbung dengan aku… Tahniah la untuk mereka eh.. kita jumpa lagi minggu ni kat rumah Hafidz di Serdang.

14 Jan 2010 – aku sedang siapkan album Yasmin…dan aku baru tukar theme blog, so aku post gambar ni sbb nk tengok samada theme ni support view gambar yang lebih besar.. kalau ok..Alhamdulillah..

Layan slideshow FLICKR yang best untuk album ni?? OK, klik link bawah eh..

http://www.flickr.com/photos/apaisnapshot/sets/72157622895791783/show/

  
Mohd Fairus Aris

Psstt.. Cik Tun ade iku saya shoot minggu nie…yeaaaaaaaa🙂

This entry was posted in wedding and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Yasmin & Hafidz … bahagian 1

  1. tuah says:

    gambau 1st pengantin senyum..cunnn..

    gambau ala ala angkat tuhh..pada gue tak cukup senyumm..sila suruh pengantin gelak2 skett..heeheh..

    2cents

  2. johnlabu says:

    aku rase penah nampak moto ko tue…utk sebarang pertanyaan,sile kol aku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s