Monthly Archives: January 2010

Blog APAIPICTURES kini berumur setahun :)

Assalamualaikum… Entri ringkas dan khas untuk APAIPICTURES. Genap 27hb semalam dikira sebagai ulangtahun pertama kewujudan blog APAIPICTURES ni & dalam jangka masa setahun ni banyak memberi pengalaman,ruang dan makna baru kepada APAIPICTURES… Harap selepas ini boleh lebih bergerak jauh ke … Continue reading

Posted in personal | Tagged , | 2 Comments

Tuntutlah ilmu hingga sampai ke Batu Pahat…

Kisah bermula bila aku perasan status kenalan aku kat FB (Razali) yang kata ade 1 seat masih kosong untu Workshop Editing drp Shazlishots. Disebabkan aku ni sekarang tgh cuba nak dapat angin baru dr segi idea, komposisi, angle dan editing…so, … Continue reading

Posted in outdoor & recreation, personal | Tagged , , , , | 10 Comments

Contoh album APAIPICTURES

Assalamualaikum, Ok, ni entri ekspress dari aku.. disebabkan malam tadi aku dah tukar theme blog ni so aku terpikir la ape gambar nak share eh.. Theme blog yang baru ni boleh support saiz imej besar sikit..biar puas mata memandang 🙂 … Continue reading

Posted in product | Tagged , , | 2 Comments

L . O . V . E

Untuk beberapa entri lepas, aku ade inform yg Cik Tun ade balik Malaysia kejap..bercuti untuk 2 minggu. Tapi skg dah balik sana balik untuk meneruskan perjuangan beliau. Ingin aku tegaskan kat sini, aku sayang dia… dan korang semua jugak mesti … Continue reading

Posted in family, personal | 3 Comments

Khairunnisaa & Nik Hazlan | 27-28 Dec 2009

Assalamualaikum.. Entri kali ni berkenaan majlis kahwin Nisa & Lan dan majlis ni kira job terakhir aku untuk tahun 2009… Alhamdulillah, harap tahun 2010 ni menjanjikan sinar yang lebih cerah..aku janji yang aku akan berusaha lebih kuat dan perbaiki segala … Continue reading

Posted in Uncategorized, wedding | 2 Comments

1Malaysia

Suatu petang di bulan Oktober 2009, aku terima SMS Cham @ Johnlabu : “Pai, ko kat mana? Ko ade balik Melaka? Bos aku nak jumpa ko..ade sikit hal.” Aku : “Aku memang nak balik petang ni..kita jumpa kat subaidah la … Continue reading

Posted in product | Tagged , , | 1 Comment

Hafidz & Yasmin..bahagian 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera… Maaf sebab agak lambat update kebelakangan ni..Almaklum la, musim cuti sekolah..keje kahwin pon banyak..Alhamdulillah…ade sikit rezeki yang dianugerahkan untuk Apaipictures.. dan jugak ade sikit ruang peribadi yang saya peruntukkan bulan Disember lepas…kawan2 terdekat tau kot..hehehe Ok … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | Leave a comment