Hafidz & Yasmin..bahagian 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Maaf sebab agak lambat update kebelakangan ni..Almaklum la, musim cuti sekolah..keje kahwin pon banyak..Alhamdulillah…ade sikit rezeki yang dianugerahkan untuk Apaipictures.. dan jugak ade sikit ruang peribadi yang saya peruntukkan bulan Disember lepas…kawan2 terdekat tau kot..hehehe

Ok la, macam yang aku janji…kali ni aku post pulak bahagian kedua untuk majlis Hafidz & Yasmin. Majlis bertandang kat rumah Hafidz di Serdang. Majlis berjalan lancar dengan cuaca yang elok.. cuma bilan petang hari…hujan lak turun…so, shoot outdoor kat area baru kat Putrajaya…kitaorg dok panggil masjid besi jek..sebab binaan dia majoritinya nampak dari solid metal.

Yang paling best untuk event ni… Cik Tun join shoot sekali. Weeee🙂
Korang leh view hasil kerja buah hati saya di blog beliau.

http://akmarinatsuki.wordpress.com/

K la eh..enjoy la sikit gambar kat bawah… nk sambung kerja keras untuk editing album plak…Daaa

  
Mohd Fairus Aris

Psstt..di saat saya meng’update’ entri nih..Cik Tun dah pon selamat kembali ke Melbourne untuk meneruskan perjuangan beliau.. Sama2 doakan kejayaan kami ye..🙂

This entry was posted in wedding and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s