Monthly Archives: February 2010

Aida & Rizal | 27 Februari 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Semua dah betulkan jam?? Almaklum la, 1hb Mac kan… takut kat jam korang still 29hb lagik…hehe. Ok la, entri kali ni berkenaan majlis resepsi yang aku cover masa 27hb lepas. Majlis berlangsung di Dewan Guthrie, Bukit … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | 4 Comments

Rozaidi & Ratna | 20 Feb 2010

Yeaa…bertemu kita sekali lagi dalam rancangannnn… ah sudah, kenapa dengan aku ni?? hik hik Ok la, jam sudah hampir 2.30 pagi… aku dah start weng tapi tetap nk upload entri nih… esok dah keje, mmg lagi payah la nk update. … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , , | 9 Comments

Fitri Ibni & Nurul Fatwa | 12-13 Feb 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, 12 & 13 Februari lepas, aku diberi kepercayaan untuk merakam detik bersejarah pasangan Nurul Fitri & Fitri Ibni.. Diaorg ni memang best, sweet couple, happy go lucky.. dan aku sangat enjoy sepanjang 2 hari tuh. Majlis … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | 2 Comments

Langit Biru…

Kebelakangan ni…langit di Kuala Lumpur cerah..cuaca baik…jadi mase untuk menggunakan Circular Polarizer filter.. and with wide lens 🙂 Teringat aku kebiruan langit di Melbourne….hmmmm Ida sempat jadik model mase aku pass album kahwin dia kat opis petang tadi :p   

Posted in nature | 1 Comment

Ida Elvira & Ezanni | 29 & 31 Januari 2010

Assalamualaikum.. Entri kali ni dikira pembuka kepada tugas fotografi APAIPICTURES untuk tahun 2010 nie.. Alhamdulillah, pasangan yang bagi kepercayaan kat aku kali ni ialah member di kalangan geng2 ‘outdoor’ aku iaitu Ida Elvira & Ezanni. Terima kasih kat korang.. Majlis … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , , | 2 Comments