Ida Elvira & Ezanni | 29 & 31 Januari 2010

Assalamualaikum..

Entri kali ni dikira pembuka kepada tugas fotografi APAIPICTURES untuk tahun 2010 nie.. Alhamdulillah, pasangan yang bagi kepercayaan kat aku kali ni ialah member di kalangan geng2 ‘outdoor’ aku iaitu Ida Elvira & Ezanni. Terima kasih kat korang..

Majlis pernikahan berlangsung di Masjid Alam Shah, Jalan Peel, KL pada 29hb Januari..dan persandingan pulak pada hari Ahad 31hb tuh di PPR Pudu Ulu, Cheras. Ade cerita menarik sebenarnya selepas majlis pernikahan malam tu… biarlah sape2 yang terlibat jek tau… Yang pasti, gila punya kerja…huhu.

Aku pon takde ape sangat nak cerita kali ni, just enjoy gambar dengan slideshow tu ye… buat pasangan pengantin..Selamat menempuhi alam rumahtangga & berbahagia hendaknya…ingat Ida, ko dah ade husband nak kena jaga🙂

Tak puas.. klik link kat bawah untuk online gallery…

http://www.flickr.com/photos/apaisnapshot/sets/72157623214117779/show/

Ok… jangan lupa gak layan slideshow majlis pernikahan ..ok🙂

Psstt… address blog aku salah taip masa kat credit slide… korang mesti x pasan :p

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in wedding and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ida Elvira & Ezanni | 29 & 31 Januari 2010

  1. cik tun says:

    i can see lotsa improvement in your pics sayang:))
    lighting, angle, moment, sume best:))
    tahniah abang:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s