Jay & Anis | 21 Mac 2010

Tanggal 21 Mac lepas aku selesai laksanakan tugas shot majlis nikah member aku..merangkap office mate iaitu sedara Hazairi Jay dgn pasangan beliau, Niedzra Anis. Kalau korang ingat, aku dulu travel pi Krabi dgn Jay ni la… Majlis berlangsung dengan jayanya di Apartment Subang Permai.. dan aku buat outdoor shoot kat kawasan lapang sebelah khemah tu jek. Cuaca kat Malaysia skg x menentu.. kalau panas, mmg x hengat, kalau hujan, sangatlah lebatnya.. So, idea utk tidak pergi shoot outdoor jauh2 adalah praktikal. Terima kasih untuk side kick aku, Nurin Zulkifli sebab sudi teman.

Ok eh..enjoy gambar… dan buat pasangan Jay & Anis..semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Ni kira sign kerjaya seni ko berkubur ke ape Jay?? Oh ye, info tambahan la… Jay ni kira artis la gak.. group dia, Urban Method pernah duet dengan Ogy Ahmad Daud..nyanyi balik lagu “Wajah Rahsia Hati” versi rap .. cari sendiri kat Youtube la ha. hehehe🙂

Psstt… sori eh Jay sbb x dpt attend majlis ko kat Ipoh ari ni.. aku nk gerak ke Seremban ni, ade shoot wedding kat sana..

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in wedding and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jay & Anis | 21 Mac 2010

  1. johnlabu says:

    patut la apai da kaye skang…tiap2 minggu masyuk woooo…

    • apai says:

      takde la kaya…asal boleh ko… tapi boleh la lepas nak bagi anak bini makan… Alhamdulillah… ko jadik x tahun ni..aku nk reserved tarikh ni… Hidup Mesti Terus.. takdo kapel bosan gak nak teruss….

  2. johnlabu says:

    walillah hidup mesti terus….mcm siakkkk….otak ko…gler ko thn nie…xkan promosi sampai thn ni je kot…agak2 le hawau…5 tahun bole…?umah liza smalam ok…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s