Khairul Anwar & Farina | 28-29 Mei 2010

Ok..entri ketiga untuk hari ni.. back to wedding story🙂

Tanggal 28 & 29 Mei lepas, aku dipertanggungjawabkan untuk bertugas di majlis perkahwinan pasangan Khairul Anwar (K.A) & Farina.. aku siap kena interview mase nak dapat job ni.. tabik ibu Farina atas ketelitian dalam merancang majlis… kira aku lulus la temuduga tu kot..huhu.

K.A ni dulu office mate aku… pernah jadik Shift Lead aku gak. Kedua-dua belah keluarga pengantin berasal dari N9. So, korang paham la kan bahasa rasmi sepanjang majlis ni. Aku suka gila decoration/arrangement bilik pengantin..cantik & ekslusif. Farina punya muka.. ade yang kate mcm Dato’ Siti Nurhaliza.

Majlis nikah berjalan lancar…begitu jugak dengan majlis sanding..cuma 2 hari ni hujan lebat belah petang. Sib baik la sempat shoot outdoor..itu pun ade 20 minit jek sebelum hujan turun dengan sangat ‘meriah’..🙂

Ok, takmo celoteh panjang…layan gambar je… sebab minggu ni aku akan shoot belah laki pulak kat Rasah, N9. Habis je majlis belah laki tu nanti, aku gerak terus gi Jelebu.. ade satu lagi majlis nak kena cover… huhu. Alhamdulillah… ade sape sudi nk tag??

Opss…sebelum lupa..sempat gak aku shoot baby ni..nama dia Azib..pandai pose & cute🙂

Psstt….sori kalau gambar awal2 tu agak blur..aku save salah size rasanya..pixel jadik x best.

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in outdoor & recreation, wedding. Bookmark the permalink.

One Response to Khairul Anwar & Farina | 28-29 Mei 2010

  1. aZean Darus says:

    Haha..KO pOWn KEne iNTEbiu..KO Jgn cakaPLA..Ktrg oPismate siAp Da KEne Awal2..ahahhaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s