K.A & Farina – part II

Assalamualaikum,

Entri ringkas kali sebenarnya kira bahagian kedua untuk majlis K.A & Farina. Majlis bertandang di sebelah pihak lelaki yang berlangsung di Rasah, Negeri Sembilan.. Majlis yang ringkas dan meriah..meriah bagi aku sebab dapat jumpa kawan-kawan lama yang satu tempat keje dengan aku & K.A dulu.. Ramai yang dah pindah tempat keje dan bila jumpa balik..dah siap bawak anak bini..huhu. Doakan turn aku pulak la nanti eh🙂

Untuk sesi outdoor shoot, kami ke Lake Garden, Seremban..lokasi sama untuk pasangan Yasmin & Hafidz dulu.. dan seperti dijangka, ade banyak pengantin lagi dok shoot outdoor gak.. sampai berebut gak la nak amik angle bila shoot library putih tu. hehe

Ape2 pon, majlis berjalan lancar.. Alhamdulillah, lepas ni leh fokus siapkan album diaorg.. tapi sambungan entri pasni adalah dari tarikh yang sama.. sebab habis je hantar pengantin balik rumah.. Aku terus ke Jelebu.. ok kita sambung lepas ni eh, layan gambar sikit…


  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s