Hafiz & Nadhirah | 26-27 Jun 2010

Salam,

Entri kali ni boleh dikira sebagai entri peribadi gak la untuk aku eh sebab majlis kahwin adik sendiri kan.
Hafiz ni paling bongsu dalam keluarga aku dan secara rasminya, tinggal aku sorang jek yang lom berumahtangga ..Hmmm, 6 yang lain sume dah selamat. InsyaAllah, berkat sabar dan doa sume..tiba gak masa aku nanti..Amiinn.

Adik ipar aku, Siti Nadhirah ni orang Melaka gak..orang Ayer Molek. So, senang buat majlis 2 hari berturut..Nikah pada 26hb pagi..tengahri terus sanding & esoknya plak, majlis kat umah aku lak. Bertugas sebagai tuan rumah dan OP mencabar stamina yang sangat tinggi, tapi aku bertuah sebab selain ahli keluarga, adik beradik & anak2 buah.. itu pon dan lagi aku guide anak2 buah aku training buat Hakka sampai kul 2 pagi mlm sebelum majlis kat umah aku tuh. Ade memori manis malam tu.. tido dalam hujan, boleh?? Kononnk tido luar la ramai-ramai..bawah khemah pelamin..dengan bapak2 aku pon join. Sekali dalam kul 4 camtu, hujan ribut..huisshh.. kelam kabut masuk dalam rumah tapi leh lak anak buah aku sorang ni, si Ajim bantai tido rilek jek..padahal port dia tido dah jadik lopak air dah, dia mimpi tido dalam bath tub kot :p. Video presentation Hakka tu korang leh tengok kat SINI. Cik Tun pon ade menolong dan memeriahkan majlis, kira pendedahan awal la kan..hehe. Terima kasih untuk beliau.

Ok, rupanya dah sebulan dah pun majlis ni berlangsung..gambar aku dah up kat FB, kat blog jek lambat sket.
So, jom enjoy gambar2 ni eh..

Sebelum layan gambar outdoor, ni ade sket gambar hasil buah tangan dari Cik Tun masa majlis kat rumah Nadhirah..

Ok, jom layan outdoor shoot lak eh..

Hmm..banyak gambar eh?? Al maklum ler, adik sendiri… kalo nak layan gambar2 lain..gambar kemeriahan mase basuh periuk lepas abis majlis…leh tgk kat album FB, klik jek link kat bawah

http://www.facebook.com/profile.php?id=522403139&v=wall&story_fbid=450815463139#!/album.php?aid=231227&id=522403139

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in family, wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s