Monthly Archives: August 2010

IFTAR @ Gathering Sultanated | 28 Ogos 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tinggal tak berapa hari lagi nak raya dan diam tak diam, kita dah berpuasa lebih dari 20 hari. Entri blog kali nie adalah berkenaan Majlis Berbuka Puasa lagi dan kali ni dengan rakan-rakan dari zaman … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , | 2 Comments

Majlis Berbuka Puasa bersama warga Rumah Anak Yatim Darul Izzah

Assalamualaikum, Alhamdulillah..dah seminggu kita berpuasa di bulan Ramadhan yang penuh berkat nie. Harapnya diberi kekuatan oleh-Nya untuk meneruskan ibadah puasa sehingga penghujungnya.. Entri kali ni adalah berkenaan majlis berbuka puasa. Aku perasaan yang sahabat aku dalam bidang fotografi ni, Diwant, … Continue reading

Posted in event | Tagged , , , , | 1 Comment

A special project for Arisha Ashley

Salam, Entri ni aku kira entri untuk job terakhir sebelum masuk bulan Ramadhan ni..esok dah puasa, leh rehat2 sikit di samping siapkan album kawin adik sendiri. Dan sengaja aku ajak Anne gi shoot family dia ni huung minggu lepas supaya … Continue reading

Posted in Uncategorized | 3 Comments

new theme >> 2010

Yess..akhirnya WordPress ada sediakan theme blog yang aku idamkan. Memang dah lama aku tunggu untuk kongsi gambar dalam paparan yang lebih besar, biar puas mata melihat. Tapi mintak maaf la sebab post2 yang terdahulu akan jadi tak berapa stabil dari … Continue reading

Posted in product | Leave a comment

Firdaus & Fira | 17 & 24 Julai 2010

Assalamualaikum.. Entri wedding datang lagi..kali ni majlis Firdaus & Fira. Firdaus ni sorang lagi member aku dari zaman sekolah. Hmm, sekarang ni dia dok sambung study kat London nuh, balik cuti & kawen siap2. Majlis nikah diaorg berlangsung pada 17 … Continue reading

Posted in wedding | 3 Comments