new theme >> 2010

Yess..akhirnya WordPress ada sediakan theme blog yang aku idamkan. Memang dah lama aku tunggu untuk kongsi gambar dalam paparan yang lebih besar, biar puas mata melihat.

Tapi mintak maaf la sebab post2 yang terdahulu akan jadi tak berapa stabil dari setting/susunan gambar. Ade yang terkecik, ade yang terpotong sikit sampai x nampak signature dan beberapa masalah lain. Harap faham eh..

Takpe, terus maju ke depan..selepas ni APAIPICTURES janjikan sesuatu yang lebih puas, segar dan kemas..insyaAllah. Saya hargai sokongan anda semua..

Oh ye..dan lagi satu benda baru nak bagitau, setiap posting dah boleh ‘LIKE’ sekarang..mcm FB tu kan.. hehe🙂

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in product. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s