A special project for Arisha Ashley

Salam,

Entri ni aku kira entri untuk job terakhir sebelum masuk bulan Ramadhan ni..esok dah puasa, leh rehat2 sikit di samping siapkan album kawin adik sendiri. Dan sengaja aku ajak Anne gi shoot family dia ni huung minggu lepas supaya aku ade material yg cukup untuk siapkan projek khas dia.

Ok, nama baby ni Arisha Ashley.. puteri kepada Anne & Khairi. Anne ni ex-officemate aku dan beliau ni sangatlah berhajat untuk buat satu album khas untuk puteri tersayang dia ni. Dia nak buat mcm bentuk biografi la lebih kurang.. dari mula dia pregnant..Arisya lahir…sampai umur Arisha sekarang yang hampir 2 tahun..(betul ke Anne?)

So, Anne ade la bagi soft copy koleksi gambar-gambar Arisha dan dia.. gambar scan perut pon ade..hehe. So, ni la projek khas yang aku cakap td..bulan pose ni aku buat la pelan2.. lepas2 mengaji tuh..ecehh.

Ok la ha, enjoy la sikit gambar yang aku shoot petang tuh.. lokasi kat MARDI..kebetulan ade family day company si Ane ni..dia register aku join sebagai ‘adik’..ekeke, tapi memang terbaik la family day itu macam.. dengan makanan melimpah ruah..pesta buah-buahan tempatan, lokasi lak tepi tasik..leh layan mancing..main layang-layang…..aku pun sempat la layan durian dengan mama si Anne & sekali lagi ayat sama aku dengar dan kali ni dari mulut mama Anne..”u look like Chinese” 🙂

Dan aku nak amik kesempatan ni untuk mengucapkan Selamat Menyambut Ramadan buat semua yang mengenali.. terutama keluarga, Cik Tun dan keluarga dan rakan-rakan terdekat. Teruskan menyokong APAIPICTURES k…

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to A special project for Arisha Ashley

  1. AnneMum says:

    Hi Apai..

    yeesszzaa betul anak aku dah 2 taun nnt pada 4 sept.. weh..salah eja aar..nama dia Arisha Ashley..😛 bukan arisya..😀

    Cantik… Aku sukaaaaaaaaaa..walopun aku gumuks..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s