Marzuki & Ima Maizura | 18 Sept 2010

Salam,

Alhamdulillah..jumpa lagi kita..harap sume dah puas beraya & sekarang masa untuk kita kembali bekerja. Yang adik2 pon,,dah masuk zon kritikal utk exam2 besar… jawab elok2 ye nanti..

Ini kira job pertama lepas balik bercuti raya.. Pasangan Marzuki & Ima Maizura ni aku kenal melalu sahabat aku yg dok study kat UK nuh, Syahid..patutnya dia yg shoot, tp ‘malas’ katanya, tapi aku paham dgn dia punya pening psl hal nk balik UK… Ima pon deal thru FB jek dgn aku sebab diaorg still kat UK mase tuh.. dan aku ditugaskan untuk shoot majlis pertunangan & nikah je.. Kira bertunang then..tukar baju untuk nikah plak…senang dan ringkas. Diaorg pon balik bercuti raya dan langsungkan wedding sekali..pasni gi sana balik sambung study..Portsmouth ek??

Sabtu ni diaorg akan buat majlis sanding lak kat Dewan Taman Rekreasi Ampang Hilir.. APAIPICTURES doakan semoga majlis berjalan lancar..okey.
Sori tak dpt datang..ade majlis lain nak kena hadir. Lepas ni pakat elok2 ha duk tempat orang🙂

K la, takmo buang masa …bak kata member korang, masa hari nikah tu..”This is to all Pompeys..” Hehe,layan sikit gmbr2 ari tuh ek…

Ada lagi gambar dalam slideshow ni :-

Oh ye, sebelum tue..nk bgtau..jurumekap Ima kali ini ialah Gee.. nie kali kedua aku bekerjasama dengan dia ..sebelum ni utk couple Pet & Wawa.. kalau minat dgn hasil kerja dia.. klik link bawah ye.. & thanks Ima for the Mark & Spencers Cream Bath..ade ke Gee kata cencalok :p

http://geecantik.blogspot.com/

Time2 lepas raya mcm ni..tahun depan..aku lak nak kawen, boleh???

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in engagement, wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s