Fazian & Sue | 5-6 Nov 2010

Entri wedding kali ni untuk pasangan Fazian & Suhaida atau aku panggil Sue. Sue ni sebenarnya rakan sekolej aku dulu, antara kolej tersohor di Seremban suatu ketika dulu..ahaks :p

Sue amik course graphic dan aku pulak Comp. Sc. Aku ni pulak mmg agak kurang bersosial dulu, jiwa rempit..so, takde la rapat sangat.. maklum la, time weekend jek terus balik Melaka..langsung takde nak join xtvt2 kolej ke ape. Tapi bila dah masuk zaman2 bekerja nie & dengan adenya Facebook..start contact2 balik la. Aku rapat dgn Yon, member kolej yg skg ni Graphic Designer termashyur kat Seremban..siap buat part time jual kek lapis lagi… dan Yon pulak kira sahabat baik Sue…nampak tak perkaitan tue..huhu.

Sue dah book aku lama dah, so terima kasih la aku nak ucap atas kepercayaan tue dan aku cuba la laksanakan tugas sebaik yg mungkin masa majlis dia ni.. Sue kenal buah hati dia, Fazian kat USM, Penang sebab diaorang sama tempat kerja. Kalau korang ni bintang filem, kira ‘Cinta Lokasi’ orang panggil🙂

Ok la eh, enjoy sikit gambar drp majlis Fazian & Sue..didoakan semoga korang berbahagia selama-lamanya.. Amiinnn.

Kalau nk layan lebih gambar, klik je link bawah nie :-

http://www.flickr.com/photos/apaisnapshot/sets/72157625241584153/show/

Pstt..kalo korang pasan..muka Fazian ni mcm muka Saiful Nang ek.. ke mata aku sorang jek :p

  
Mohd Fairus Aris

This entry was posted in wedding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s