Other side of me

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Selain dari bidang photography…. aku jugak ada buat sedikit pendapatan sampinganyang lain. Berniaga ni dah memang jadi tabiat dalam keluarga aku. Arwah mak dulu seorang pengusaha kantin yang berjaya. Sejak sekolah rendah beliau dah didik dan dedahkan aku dalam hal-hal perniagaan.

Bukan maksud aku kat sini yang aku ni pandai berniaga. Cuma aku nak sampaikan kalau ade salah satu list kat bawah ni yang boleh aku ‘urus-niaga’kan dengan kalian. Sila-sila la hubungi aku ye.

Apai at mobile = 012-2448757 >>>>>>> Apai at YM = mohdfairus_aris

A) IT

* Khidmat baik pulih | selenggaraan komputer | virus removal (dari RM50)
* Format komputer | OS installation (dari RM70)
* LAN networking ( dari RM70 untuk 1 node)
* Streamyx registration & installation (rujuk SINI)
* IT peripherals supply. (bergantung harga semasa)

B) Advertising

* Banner & bunting printing services.

* Signage & advertising purposes material supply

PEACE..NO WAR !!

5 Responses to Other side of me

  1. wanek says:

    ooo…cam ni rupenye buat komen….sumpah ko byk mase pai ek buat bende ni sumer…pastu ko seni lak tu…tu yg aku lagi kagum….dlm seni ko ni ade bakat jadik business man plak tuh …tu yg lagi kagum …tapi bab jual perfume ni series baru ni aku tahu….ko mmg dengki tak nak bagi aku wangi sket dan cube produk ko…ko tak penah pun cite pasal perfume ni….ha…komen sket…komen…

    • apai says:

      huh…. nanti la bila jumpa ko aku bgtau… aku bkn pe, segan nak jual benda murah dgn ko, ko kan bese pakai bende mahal2 jek…huhu.

  2. udeng says:

    tabik spring pada lu bro…mmg pandai lu photo2 shoot… @>—–

  3. aliRustam says:

    si pendek udeng ni mmg jiwang kit bro.. dia x tau awek dia dh lari ikut laki lain (pai,kasau sgt x ayat ni?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s