Category Archives: outdoor session & special occasion

Pesta Ramadan demi Syawal | 4 Sept 2010

Assalamualaikum, Ok, aku kira ini entri terakhir sebelum APAIPICTURES cuti beraya 🙂 Sebelum tu aku nak amik kesempatan ni sekali lagi untuk ucap ..           SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI Maaf Zahir & Batin.. pada semua yang mengenali, terutama buat keluarga dan … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , , , | 1 Comment

IFTAR @ Gathering Sultanated | 28 Ogos 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tinggal tak berapa hari lagi nak raya dan diam tak diam, kita dah berpuasa lebih dari 20 hari. Entri blog kali nie adalah berkenaan Majlis Berbuka Puasa lagi dan kali ni dengan rakan-rakan dari zaman … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , | 2 Comments

Majlis Aqiqah Syireen Nur Raudhah | 19 Jun 2010

Entri ke-empat untuk hari ni 🙂 Pada 19hb Jun plak, aku diberi tugas merakam majlis aqiqah Syireen Nur Raudhah..anak kepada pasangan Sri Ratna Rahayu & Mohd Syukri. Sebelum ni pernah shoot adik beradik diaorang gak..Sri Munirahayu (Onie) & Sri Kartina … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion | 2 Comments