Category Archives: personal

Terima kasih dari APAIPICTURES untuk tahun 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Akhirnya tahun 2010 Masihi hampir sampai ke penghujungnya dan jika dizinkan oleh-Nya dan dipinjamkan nafas untuk beberapa ketika, maka dapatlah kita merasa nikmat udara di tahun 2011 nanti.. Saya panjatkan syukur yang tidak terhingga ke atas … Continue reading

Posted in personal | Tagged , , | 1 Comment

We are in the mood :)

Posted in personal, wedding | Leave a comment

Pesta Ramadan demi Syawal | 4 Sept 2010

Assalamualaikum, Ok, aku kira ini entri terakhir sebelum APAIPICTURES cuti beraya 🙂 Sebelum tu aku nak amik kesempatan ni sekali lagi untuk ucap ..           SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI Maaf Zahir & Batin.. pada semua yang mengenali, terutama buat keluarga dan … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , , , | 1 Comment

IFTAR @ Gathering Sultanated | 28 Ogos 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tinggal tak berapa hari lagi nak raya dan diam tak diam, kita dah berpuasa lebih dari 20 hari. Entri blog kali nie adalah berkenaan Majlis Berbuka Puasa lagi dan kali ni dengan rakan-rakan dari zaman … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , | 2 Comments

Apai & Cik Tun pegi bercuti…

Ok, kita break kejap pasal entri wedding eh. Kali ni aku just nak share kisah percutian aku. Kan bulan 6 ari tuh aku sibuk, kira tiap2 minggu ade event nak kena cover, x kira kerja hakiki aku lagi…tapi Alhamdulillah la, … Continue reading

Posted in outdoor & recreation, personal | Leave a comment

JEMPUT DATANG YE :)

Assalamualaikum, Ini dikira entri khas…saya menjemput anda semua untuk hadir di :- A ) Gerai ‘SUDUT SEJUK’ … di perkarangan Stadium Hang Jebat, Melaka. (Tolong cam banner tu ye..) Sukacita dikhabarkan bahawa saya telah menyewa tapak untuk berniaga di tapak … Continue reading

Posted in event, personal, product | 9 Comments

Blog APAIPICTURES kini berumur setahun :)

Assalamualaikum… Entri ringkas dan khas untuk APAIPICTURES. Genap 27hb semalam dikira sebagai ulangtahun pertama kewujudan blog APAIPICTURES ni & dalam jangka masa setahun ni banyak memberi pengalaman,ruang dan makna baru kepada APAIPICTURES… Harap selepas ini boleh lebih bergerak jauh ke … Continue reading

Posted in personal | Tagged , | 2 Comments