Category Archives: product

APAIPICTURES dah pindah ‘rumah’ baru..

Maaf jika terdapat sedikit kekeliruan, tapi ingin saya maklumkan di sini yang blog saya dah berpindah domain dan tidak lagi menggunakan hosting WordPress.. Oleh itu, sila singgah terus ke link di bawah okay… yang penting, teruskan menyokong saya… peace 🙂 … Continue reading

Posted in product | Leave a comment

new theme >> 2010

Yess..akhirnya WordPress ada sediakan theme blog yang aku idamkan. Memang dah lama aku tunggu untuk kongsi gambar dalam paparan yang lebih besar, biar puas mata melihat. Tapi mintak maaf la sebab post2 yang terdahulu akan jadi tak berapa stabil dari … Continue reading

Posted in product | Leave a comment

Hey..It’s June

It’s been a while since I updated my last post. I am just busy with my routine job and preparing these package stuffs for Halim & Mazni. What makes me feel so relieved is that their album is now 98% … Continue reading

Posted in product | Leave a comment

JEMPUT DATANG YE :)

Assalamualaikum, Ini dikira entri khas…saya menjemput anda semua untuk hadir di :- A ) Gerai ‘SUDUT SEJUK’ … di perkarangan Stadium Hang Jebat, Melaka. (Tolong cam banner tu ye..) Sukacita dikhabarkan bahawa saya telah menyewa tapak untuk berniaga di tapak … Continue reading

Posted in event, personal, product | 9 Comments

1 step ahead..

Psstt.. all booked event will stay at old package price 🙂   

Posted in engagement, product, wedding | Tagged , , | 1 Comment

Contoh album APAIPICTURES

Assalamualaikum, Ok, ni entri ekspress dari aku.. disebabkan malam tadi aku dah tukar theme blog ni so aku terpikir la ape gambar nak share eh.. Theme blog yang baru ni boleh support saiz imej besar sikit..biar puas mata memandang 🙂 … Continue reading

Posted in product | Tagged , , | 2 Comments

1Malaysia

Suatu petang di bulan Oktober 2009, aku terima SMS Cham @ Johnlabu : “Pai, ko kat mana? Ko ade balik Melaka? Bos aku nak jumpa ko..ade sikit hal.” Aku : “Aku memang nak balik petang ni..kita jumpa kat subaidah la … Continue reading

Posted in product | Tagged , , | 1 Comment