Menu @ Packages

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera…

APAIPICTURES telah menyediakan pakej fotografi perkahwinan untuk tahun 2011. Besar harapan agar APAIPICTURES diberi kepercayaan untuk merakam kenangan perkahwinan bakal pelanggan sekalian. Berikut ialah senarai pakej yang ditawarkan :-

Cuma perlu pilih pakej yang mana yang sesuai dengan majlis anda.. hubungi/e-mail pada saya dan saya akan balas dengan harga untuk pakej tersebut.

Baki 60% boleh dibayar semasa penyerahan album atau boleh dibuat secara 2 kali bayar sebelum album diterima.

Sila fahamkan bahagian Add-on & penambahan kos akan dikira jika majlis anda meliputi senarai yang disebutkan. So, kalau nak murah sikit.. tak payah la buat majlis tukar-tukar baju tu..tak relevan lagi kottt zaman sekarang ni..huhu.

* permintaan untuk backup photographer. Majlis bersanding kembar (2 pasang pengantin) amat digalakkan untuk mempunyai sekurang-kurangnya 2 photographer.

Kalau nak customize pakej pon boley..sume leh adjust..jgn risau🙂

Dan untuk contoh storybook, macam yang anda lihat di bawah nie (akan update dari masa ke semasa) :-

Dan slideshow ni pulak untuk contoh layout custom album/storybook.. akan update dari masa ke semasa.

Jadi, tunggu apa lagi… dah boleh la call/sms : 012-244 8757 atau YM/Facebook : mohdfairus_aris@yahoo.com

|
Mohd Fairus Aris

Tapi harga ni utk lokasi sekitar Lembah Klang & Melaka.
Luar drp ni, aku just claim duit tol dgn minyak jek la🙂

Ape2 pon, call/sms jek aku : 012-2448757 (Apai)

Ape yg boleh nego nanti..kita nego la ye🙂

b) Tempahan bunting/banner

—akan diupdate dlm masa terdekat–

Yang pasti, pakai Roland..so, quality tip-top

7 Responses to Menu @ Packages

  1. awie says:

    Salam,
    Bro, saya awie dari butik pengantin faszcreative yang buat untuk majlis didi dan azarul kat klang 3/10/2010. Boleh tak bagi senarai harga untuk pakej yang ditawarkan, ada customer kitaorang yang mintak quotation untuk fotografi.
    Anyway bro, saya dah tengok gambar yang bro ambik, memang mantap…
    Thanks
    awie

    • apai says:

      W’salam… ye nanti saya e-mail kat Tuan Awie ye , saya ade amik business card ari tuh🙂

      Thanks for the compliment… sama la ngan Fasz Creative.. u guys did it very well.. sama2 la kita wat keje demi menjayakan majlis penting klien2 ye..

  2. Pingback: Pakej Fotografi Perkahwinan 2010 telah sedia… | apaipictures | +6012-244 8757

  3. Asmida Ismail says:

    Salam. Cantik-cantik la gmbr En Apai ambil.
    So boleh x quote kan saya harga utk pakej yg ade.Majlis akan berlansung di Teluk Intan, Perak
    Nikah – 12/3/2010 (petang di Masjid atau rumah)
    Bersanding – 13/3/2010 (di rumah)
    Outdoor – selepas bersanding
    Kirakan sekali untuk transportation dan kalau saya nak tambah majlis malam berinai.
    Tq.

    • apai says:

      Terima kasih Asmida.. tapi sikit ralat sebab tarikh 12 Mac tue saya dah kena booked.
      So, mcm x dpt nak penuhi.. nanti saya referkan pd kawan2 lain eh..

  4. elly says:

    salam…mmg cntik2 gmbr incik nih…bole sy tnye quotation utk package2 yg kt atas tu…& u ade videographer x?? details my wedding :
    Nikah+majlis berinai -19/11/11.Bride’s recep-20/11/11@temerloh.Groom’s recep-26/11/11@usj…thanks

    • apai says:

      Terima kasih.. nanti saya e-mail kan pakej eh, btw saya dah pindah hosting blog baru & senarai pakej pon dh update.. nanti masuk http://apaipictures.com ok..

      Dan psl videographer, saya takde service tu..cuma ade la kenal kawan yg buat service video..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s