Tag Archives: apaipictures

Terima kasih dari APAIPICTURES untuk tahun 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Akhirnya tahun 2010 Masihi hampir sampai ke penghujungnya dan jika dizinkan oleh-Nya dan dipinjamkan nafas untuk beberapa ketika, maka dapatlah kita merasa nikmat udara di tahun 2011 nanti.. Saya panjatkan syukur yang tidak terhingga ke atas … Continue reading

Posted in personal | Tagged , , | 1 Comment

Myra & Izzuan | 3,4 & 11 Dec 2010

Assalamualaikum, Pasangan yang akan menghiasi entri kali nie ialah Myra & Izzuan dan APAIPICTURES dengan rasminya mengisytiharkan yang ini ialah tugasan terakhir untuk tahun 2010. Ade lagi satu benda nak isytihar tapi di penghujung nanti la. Majlis di sebelah pihak … Continue reading

Gallery | Tagged , , , | Leave a comment

Faiz & Huda | 7 Nov 2010

Lepas majlis Sue di Seremban, aku bertugas lak di Bukit Jelutong keesokannya untuk merakam gambar di majlis Faiz & Huda. Tugas ni sebenarnya datang daripada sifu aku,Azim Puch. Terima kasih boss 🙂 Azim dah shoot untuk majlis nikah dan sanding … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , , , , | Leave a comment

Azlin & Hafisz | 09 Okt 2010

Entri ini untuk majlis persandingan Maziatul Azlin & Hafiszullah yang berlangsung pada 09 Oktober 2010. Majlis ni adalah untuk sebelah Apisz sebab diaorang dah selamat nikah seminggu sebelum nie. Majlis berlangsung di Desa Mentari, Petaling Jaya dan adik perempuan Apisz … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , , , | Leave a comment

Diyana & Azarul | 02-03 Okt 2010

Hullo… Entri kali untuk majlis perkahwinan Fathihatul Diyana a.k.a DD & Azarul Ariff.. DD dah ‘booked’ aku seawal bulan Mac lalu.. terima kasih atas kepercayaan tuh dan memang nampak la DD sangat teliti atur majlis bersejarah beliau.. Majlis yang segar … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | Leave a comment

Pesta Ramadan demi Syawal | 4 Sept 2010

Assalamualaikum, Ok, aku kira ini entri terakhir sebelum APAIPICTURES cuti beraya 🙂 Sebelum tu aku nak amik kesempatan ni sekali lagi untuk ucap ..           SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI Maaf Zahir & Batin.. pada semua yang mengenali, terutama buat keluarga dan … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , , , | 1 Comment

IFTAR @ Gathering Sultanated | 28 Ogos 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Alhamdulillah, tinggal tak berapa hari lagi nak raya dan diam tak diam, kita dah berpuasa lebih dari 20 hari. Entri blog kali nie adalah berkenaan Majlis Berbuka Puasa lagi dan kali ni dengan rakan-rakan dari zaman … Continue reading

Posted in outdoor session & special occasion, personal | Tagged , , | 2 Comments