Tag Archives: bukit jelutong

Faiz & Huda | 7 Nov 2010

Lepas majlis Sue di Seremban, aku bertugas lak di Bukit Jelutong keesokannya untuk merakam gambar di majlis Faiz & Huda. Tugas ni sebenarnya datang daripada sifu aku,Azim Puch. Terima kasih boss 🙂 Azim dah shoot untuk majlis nikah dan sanding … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , , , , | Leave a comment

Aida & Rizal | 27 Februari 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Semua dah betulkan jam?? Almaklum la, 1hb Mac kan… takut kat jam korang still 29hb lagik…hehe. Ok la, entri kali ni berkenaan majlis resepsi yang aku cover masa 27hb lepas. Majlis berlangsung di Dewan Guthrie, Bukit … Continue reading

Posted in wedding | Tagged , | 4 Comments